Om os​

Når det kommer til valg af elinstallatør, kan du trygt vælge TN-Tech ApS.

​Vi ansætter kun fagligt kompetente elektrikere, og det giver os lov til at udføre enhver opgave inden for elinstallationsbranchen.

Vi bevæger os sikkert rundt i opgaver fra simpel opsætning af lys og trådløst internet til nyinstallationer i nybyggeri såvel som i ældre huse.

​TN-Tech ApS tror på at kvalitet og professionalisme er vigtige værdier i vores branche. Derfor bestræber vi os på at, alt hvad vi udfører, udføres i højeste kvalitet og topprofessionelt.​

Elinstallationsbranchen forandrer sig til stadighed, og dette bevirker, at vores fagområde er i konstant udvikling. Vi sætter en ære i at følge med tiden, så du i dit hjem eller i din virksomhed eksempelvis kan få de nyeste installationer inden for sikkerhed og overvågning.

​Du er velkommen til at kontakte os med henblik på at få et uforpligtende tilbud.​​​​

Åbent alle dage - inkl. søndag og helligdage​

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud​

Hvis du ønsker et gratis tilbud på en opgave, kan du udfylde nedenstående. Derefter får du et uforpligtende tilbud fra os.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

TN-Tech ApS er et kompetent firma, der har specialiseret sig i elektrikerarbejde. Vi vægter god kundeservice og kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Ønsker du at høre om, hvad vi kan hjælpe dig med så kontakt os gerne.

Kontakt

Savmøllevej 6, 5690 Tommerup

​Åbent alle dage - inkl. søndag og helligdage